Ali Koç: Bu sene maçlara gidiyoruz

9 Haziran tarihinde yapılan Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda Aziz Yıldırım’ı geride bırakarak yeniden Fenerbahçe başkanı olan Ali Koç, yeni sezon öncesinde önemli açıklamalara imza attı.

Koç, 9 Ağustos’ta başlayacak 2024-2025 Süper Lig sezonu öncesinde gerçekleştirilen transfer çalışmaları hakkında bilgi verirken, takımın son durumunu da değerlendirdi.

“Birazcık sabır birazcık insaf talep ediyoruz”

Ekol TV’ye konuşan Koç, sözlerine şu şekilde başladı:

Transferler konusunda da bağırıp çağırıyordu taraftar. Seçim biter bitmez olacak diye. Son yılların en erken transferlerini yaptık. 1 tane forvet transferimiz kaldı. Orada belli mesafe katettik. B ve C planlarını da geliştiriyoruz. Birazcık sabır birazcık insaf talep ediyoruz. İnşallah daha iyi olacağız.

“Cenk’in babası çok iyi Fenerbahçelidir”

Cenk Tosun hakkında konuşan Koç, şu ifadeleri kullandı:

Cenk Tosun’dan tabii ki umutluyum. Cenk’in babası çok iyi Fenerbahçelidir. Talihsiz sakatlıklar yaşamasaydı… Ama Cenk’in fundamentali çok kuvvetli. İnşallah Beşiktaş’a hizmet ettiği gibi Fenerbahçe’ye de hizmet edebilir. Turnuvada az süre aldı ama çok iyi bir gol attı.

“Bartuğ’dan çok ümitliyim”

Jose Mourinho’nun Bartuğ Elmaz’ı beğendiğini söyleyen Koç, şunları dedi:

Ben bu sene Bartuğ’dan çok ümitliyim. Çok çok. Hoca çok beğeniyor.

“İyi takımımız var”

İyi bir takıma sahip olduklarının altını çizen Ali Koç, şu sözleri sarf etti:

İyi takımımız var. Takviyelerle daha iyi olduk. Kazadan beladan uzak, sakatlıksız bir sezon olur. Geçen sene çok sakatlık yaşadık. Maç kaçıranlar oldu.

“Bu sene inşallah maçlara gidiyoruz”

Ali Koç, sözlerini ise şu şekilde noktaladı:

Ben gidiyorum İsviçre’ye. Bu sene inşallah maçlara gidiyoruz.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçmiş dönemde gittiği müsabakalarda alınan kötü sonuçların ardından sarı-lacivertlilerin maçlarını tribünde izlememe kararı almıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir